Κατασκευη Ιστοσελιδων


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η κατασκευή ιστοσελίδας αποτελεί απαραίτητο εργαλείο επικοινωνίας, διαφήμισης και πωλήσεων για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης στο internet.
Η σωστά στημένη ηλεκτρονική βιτρίνα ενός καταστήματος της διασφαλίζει συνεχή επισκεψιμότητα, ευχαριστημένους επισκέπτες και σίγουρους αγοραστές.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Πωλήσεις όλο το 24ωρο, 7ημέρες τη εβδομάδα, 365ημέρες τον χρόνο χωρίς αργίες και γιορτές!
Κρατήστε την επιχείρησή σας ανοιχτή όταν οι ανταγωνιστές είναι κλειστά. Εύκολες, γρήγορες και αποτελεσματικές πωλήσεις με ικανοποιημένους πελάτες. Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να μπουν στο μαγαζί σας οποιαδήποτε ώρα το επιθυμούν.


ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Ένα ωραίο και λειτουργικό site δεν αρκεί για να αυξήσει τις πωλήσεις της επιχείρησης. Χρειάζεται να το βοηθήσουμε να ανέβει στα αποτελέσματα της αναζήτησης της Google και να πετύχουμε την επιθυμητή επισκεψιμότητα, μόνο τότε θα μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μια ιστοσελίδα που μας επιφέρει κέρδος.SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA

Η νέα τάση διαφήμισης μέσα από τα social media σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε νέους πελάτες ή να ενημερώσετε τους ήδη υπάρχοντες για νέα προϊόντα ή υπηρεσίες.
Εκμεταλλευτείτε σωστά και έξυπνα την ευκαιρία που σας δίνουν τα social media και προσελκύστε πελάτες στην επιχείρησή σας.


NEWSLETTERS / E-MAIL MARKETING

NEWSLETTERS / E-MAIL MARKETING

Έχεις συλλέξει email πελατών ή πιθανών πελατών και δεν ξέρεις πως μπορείς να τα εκμεταλλευτείς? Η υπηρεσία email marketing έχει την λύση και σου προσφέρει διαφορετικούς τρόπος για να προσελκύσεις τον καθένα ξεχωριστά. Γνωστοποίησε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σου στέλνοντας ένα newsletter σχεδιασμένο και προγραμματισμένο στα μέτρα σου.


ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΣ

Η σωστή χρήση του γραπτού λόγου σε συνδυασμό με το πλούσιο περιεχόμενο των κειμένων θα βοηθήσουν την ιστοσελίδα να επικοινωνήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες αποδοτικότερα στο ενδιαφερόμενο κοινό (target group).


GOOGLE ADWORDS

GOOGLE ADWORDS

Αυξήστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας κάνοντας Google Adwords. Μελετάμε τον ανταγωνισμό, συλλέγουμε πληροφορίες και σχεδιάζουμε την κατάλληλη διαφημιστική καμπάνια για εσάς, στοχεύοντας στην αποδοτικότητα και στην αύξηση πωλήσεων της ιστοσελίδας.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!