Κατασκευη Ιστοσελιδων

KATASKEYH-ISTOSELIDON

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων είναι τα πρώτα βήματα για την προβολή μιας εταιρίας στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μια σύνθετη διαδικασία, στην οποία πρέπει να συνυπάρχει η αρμονία των χρωμάτων, του λογότυπου και του εικαστικού με την λειτουργικότητα και την ευχρηστία του συστήματος διαχείρισης το οποίο θα χρησιμοποιηθεί.

Στην Gama Web Design κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με προσοχή στη λεπτομέρεια, ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε έργου.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας από την αρχή

Η ιστοσελίδα σχεδιάζεται αρχικά από το τμήμα γραφιστών και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Μια άρτια γραφιστικά δουλειά προσδίδει κύρος στην εταιρική σας εικόνα και βοηθάει τον τελικό χρήστη να διακρίνει τα στοιχεία που θέλετε να τονίσετε.

Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS)

Το CMS (Content Management System) ή αλλιώς σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, είναι το λειτουργικό σύστημα το οποίο μας επιτρέπει να κάνουμε προσθαφαιρέσεις σε κείμενα, φωτογραφίες, δημιουργία ή κατάργηση νέων ενοτήτων, αλλαγές στο μενού και το εικαστικό. Για την κατασκευή εταιρικών ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα WordPress και για την κατασκευή e-shop το πανίσχυρο και πολυδιάστατο Magento.

Δημιουργία περιεχομένου – Κειμενογραφία

Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία περιεχομένου (κείμενα, δομή μενού και φωτογραφίες). Μια σωστή επιλογή των υπηρεσιών ή των προϊόντων που θα επιλέξουμε σε συνδυασμό με πρωτότυπα και καλογραμμένα κείμενα, βοηθούν τον επισκέπτη να διακρίνει την μοναδικότητα της εταιρίας σας και να ανακαλύψει το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να σας εμπιστευθεί.

Πρόσθετα (Plugins)

Τα πρόσθετα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ των προγραμμάτων ανοιχτού κώδικα. Για τις περισσότερες επιπλέον λειτουργίες που θα χρειαστούν, υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν ή μικρού κόστους εφαρμογές οι οποίες είναι εύκολα προσαρμόσιμες στις ιστοσελίδες. Γνωστά παραδείγματα των plugins είναι η ενσωμάτωση χαρτών, κώδικας παρακολούθησης στατιστικών και εφαρμογές προβολής περιεχομένου.

Responsive Web Design

Το responsive web design είναι μια νέα τεχνική η οποία μας επιτρέπει την “προσαρμογή” της ιστοσελίδας, ανάλογα με την συσκευή στην οποία εμφανίζεται. Δεδομένου ότι τα tablets και τα smartphones έχουν κερδίσει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της αγοράς και πλησιάζουν σε πωλήσεις τους υπολογιστές και τα laptop, είναι αρκετά σημαντικό η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται σωστά σε όλους τους χρήστες.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!