Κατασκευη E-shop

KATASKEYH-ISTOSELIDON


Στη Gama Web Design η κατασκευή e-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα) είναι μια σοβαρή υπόθεση όπου πρέπει να υπολογιστούν σωστά όλες οι παράμετροι και λειτουργίες της προβολής των προϊόντων σας στο διαδίκτυο.

Τι είναι το e-shop;

Το e-shop είναι μια ιστοσελίδα παρουσίασης προϊόντων με δυνατότητα άμεσης ηλεκτρονικής παραγγελίας και πληρωμής. Η διαφορά με τις ιστοσελίδες εταιρικής παρουσίασης είναι οι εφαρμογές που επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν παραγγελίες από απόσταση, όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ανεξάρτητα από τα ωράρια που λειτουργούν τα φυσικά καταστήματα.

Χωρίς γεωγραφικά όρια!

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των ηλεκτρονικών καταστημάτων σε σχέση με τα φυσικά καταστήματα, είναι η δυνατότητα αγοράς – παράδοσης προϊόντων χωρίς γεωγραφικά όρια. Ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη μπορεί να ξεφύγει από τον γεωγραφικό περιορισμό της πόλης και μέσω του e-shop να αποτελέσει ηλεκτρονική “βιτρίνα” σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού!

Έρευνα αγοράς – εύρεση τιμών

Τα e-shop δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες να αναζητήσουν προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και να ενημερωθούν άμεσα για τις τιμές, τους τρόπους παραγγελίας, τους χρόνους παράδοσης και τα κόστη μεταφοράς. Είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να γίνει έρευνα αγοράς και τιμών από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!