Προωθηση Ιστοσελιδων

KATASKEYH-ISTOSELIDON

Προώθηση ιστοσελίδων – SEO

Η προώθηση ιστοσελίδων (S.E.O.) είναι η διαδικασία ανόδου μιας ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης. Έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, όταν μιλάμε για μηχανές αναζήτησης να εννοούμε την Google, καθώς χρησιμοποιείται από το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών του διαδικτύου στην Ελλάδα αλλά και στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Άρα ουσιαστικά όταν λέμε ότι κάνουμε SEO εννοούμε προώθηση ιστοσελίδων στην Google.

Πως γίνεται η προώθηση ιστοσελίδων;

Η προώθηση των ιστοσελίδων απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και βαθιά γνώση των web standards που έχει θέσει η Google. Με τον αλγόριθμό της (σύστημα που κατατάσσει τις ιστοσελίδες στα αποτελέσματα) να κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, οφείλουμε για ένα πετυχημένο search engine optimization να ακολουθούμε αυτά τα standards και να παρακολουθούμε στενά τις αλλαγές των αλγορίθμων, σε μια προσπάθεια να κατανοήσουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι.

Οι οδηγίες της Google ξεκάθαρες: «καθαρός» και καλογραμμένος κώδικας, ελαφριά ιστοσελίδα και γρήγορο web hosting, ποιοτικό περιεχόμενο (πρωτότυπα κείμενα), ποιοτικά backlinks και συχνή ανανέωση του περιεχομένου.

Γιατί να κάνω SEO;

Το SEO έχει ως στόχο να φέρει τις λέξεις κλειδιά στις πρώτες θέσεις της Google. Κατ’ επέκταση, οι χρήστες που αναζητούν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας θα μπορούν με μεγαλύτερη ευκολία να σας βρουν, να έρθουν σε επαφή μαζί σας και να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχετε.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!