Κειμενογραφος

KATASKEYH-ISTOSELIDON


Υπηρεσία κειμενογράφησης

Η κειμενογράφηση αφορά την συγγραφή και την επιμέλεια κειμένων από επαγγελματίες κειμενογράφους. Η σημασία του να απευθυνθεί κάποιος σε επαγγελματίες γεννάται από την ανάγκη να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό με ένα ιδιαίτερο και προσεγμένο περιεχόμενο. Ένα σωστά δομημένο περιεχόμενο μιας σελίδας αυξάνει την επισκεψιμότητα, την αποδοτικότητα και βελτιστοποιεί την ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Γιατί να αναθέσω τα κείμενά μου σε κειμενογράφο;

Οποιοσδήποτε γνωρίζει την ελληνική γλώσσα, μπορεί να γράψει ένα κείμενο. Σκοπός είναι όμως να πετύχει και τον στόχο για τον οποίο έχει γραφεί.
Τα κείμενα που περιέχει μια ιστοσελίδα, δεν παρέχουν μόνο ενημέρωση, αλλά στοχεύουν να προσελκύσουν την προσοχή των επισκεπτών και να βοηθήσουν τις μηχανές αναζήτησης.
Η ανάθεση των κειμένων σε έναν έμπειρο κειμενογράφο είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί ένα άρτιο κείμενο με έμπνευση και «χρώμα». Πέρα από την το συντακτικό και την γραμματική, ένα κείμενο αφομοιώνει τις τεχνικές του σύγχρονου marketing και προβάλει έντεχνα τα πλεονεκτήματα της επιχείρησης.
Τα κείμενα που συνθέτει ένας κειμενογράφος είναι βασισμένα σε έρευνες και αναλύσεις που γίνονται με επαγγελματικό τρόπο και απευθύνονται στο target group της κάθε επιχείρησης.

Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς να περιγράψει την δουλειά σας!

Αυτό είναι γεγονός, κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς να μιλήσει για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.
Τις περισσότερες φορές όμως δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος, η υπομονή ή οι γνώσεις για να γράψετε εσείς τα κείμενα που θα θέλατε για την επιχείρησή σας. Ξεκινώντας κάποιος να συντάξει ένα κείμενο, καταλαβαίνει από τις πρώτες λέξεις ότι είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φανταζόταν.
Σε συνεργασία με εσάς, οι κειμενογράφοι καταγράφουν όλες τις πληροφορίες, μελετούν και αναλύουν τον ανταγωνισμό, τις ανάγκες της επιχείρησης, τα πλεονεκτήματά και στη συνέχεια προβαίνουν στην σύνταξη των κειμένων.
Συνθέτουν διαφημιστικά και εμπορικά κείμενα που στόχο έχουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και να βοηθήσουν τις μηχανές αναζήτησης.
Με σεβασμό στον πελάτη και βάση της πολυετής εμπειρίας των κειμενογράφων διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα των κειμένων.

Τα κείμενα βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης? Τι σημαίνει αυτό?

Εκτός από την σωστή παρουσίαση της εταιρίας των προϊόντων ή των υπηρεσιών, τα κείμενα σε μία ιστοσελίδα αποτελούν βοηθητικό εργαλείο για τις μηχανές αναζήτησης.
Χρησιμοποιώντας «λέξεις κλειδιά» μέσα στην σύνταξη των κειμένων δίνεται ώθηση στην ιστοσελίδα να καταλάβει μια καλύτερη θέση στα αποτελέσματα της Google.
Η ερεύνα για τις «λέξεις κλειδιά» γίνεται από εξειδικευμένα εργαλεία από το τμήμα Προώθησης Ιστοσελίδων.
Η συνεργασία του τμήματος κειμενογράφησης με το τμήμα προώθησης ιστοσελίδων διαφυλάσσουν την μέγιστη δυνατή βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.
Ευκολότερα ανιχνεύσιμη ιστοσελίδα από τις μηχανές αναζήτησης σημαίνει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και αποδοτικότητα.
Η επιλογή και η σύνθεση SEO friendly κειμένων είναι απαραίτητη για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Υπηρεσίες κειμενογράφησης

Οι υπηρεσίες κειμενογράφησης που προσφέρουμε είναι:

-Σύνταξη νέων κειμένων
-Επιμέλεια και αναβάθμιση παλιών κειμένων
-Μετάφραση κειμένων σε επιθυμητές γλώσσες

Πολύγλωσση ιστοσελίδα – Μετάφραση

Η επαγγελματική κειμενογράφηση μιας ιστοσελίδας θα πρέπει να υπάρχει σε όλες τις γλώσσες που διαθέτει μια ιστοσελίδα.
Για να πειστεί ο επισκέπτης και να ξεχωρίσει την ιστοσελίδα σας από τον ανταγωνισμό, θα πρέπει να δει και να διαβάσει τα κείμενα στην δική του γλώσσα, γραμμένα σωστά και κατανοητά.
Ένα περιεχόμενο κακογραμμένο, χωρίς συντακτικό, γραμματική και πολλά ορθογραφικά λάθη θα τον απομακρύνουν.
Οι αυτόματες μεταφράσεις κειμένων μειώνουν σε μεγάλο βαθμό την σωστή παρουσίαση της εταιρίας στο εξωτερικό.
Η σωστή μετάφραση κειμένων βοηθάει στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας για την κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης στις ξένες αγορές.
Τα κείμενα που περιέχονται στην ιστοσελίδα αποτελούν την εικόνα της επιχείρησης που θέλουμε να προβάλουμε σε όλο τον κόσμο, γι’ αυτό απαιτείται απόλυτη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!